Dakterrassen en platte daken

A- A A+

EW Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakterrassen met tegels, hardhout en houtcomposiet, maar ook voor de aanleg van platte daken in PVC bent u bij ons aan het juiste adres. Om een nog beter resultaat te bekomen wordt bovendien enkel gewerkt met regelbare tegeldragers van topmerken zoals Buzon, Solidor of Eterno. Zo slagen wij erin om terrassen op platte daken waterpas te maken, hoewel deze vaak afhellen voor regenwater.

Wij bestaan sinds 1999 en hebben ondertussen meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd. Onze diensten worden dan ook ter beschikking gesteld voor zowel kleinere bedrijven als grote aannemers, evenals voor de traditionele particuliere privéopdrachten. Hierbij gaan wij steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft.

Neem dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Openingsuren


maandag - dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag- 08 u 00 - 21 u 00

Dakterrassen

EW Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakterrassen met tegels, hardhout

referenties

EW Dakwerken plaatst al meer dan 10 jaar dakterrassen in tegels, hardhout en houtcomposiet

Contact

EW Dakwerken - Balen - Ligging

EW dakwerken
Fabiolalaan 3/1
2490 Balen
België
Ligging
Tel.: 014 73 24 70
GSM : 0478 21 71 60
Fax : 014 81 49 93
info[at]ewdakwerken.be
ew1[at]telenet.be
Ligging